Híreink

Emlékkoncerttel indult a tavasz

2024 március 1.

Az Arany János Művelődési Központban március 1-jén tartottak Cserháti Zsuzsa és Máté Péter Emlékkoncertet. Tovább »

Egy este két programon kapcsolódhattak ki a művelődési központ vendégei

2024 február 28.

Az Arany János Művelődési Központban február 24-én színházi előadáson és blues koncerten is kikapcsolódhattak a művelődési központ vendégei. Tovább »

Újra stand up comedy előadáson kapcsolódhattunk ki

2023 október 27.

A Dumaszínház csapatából ezúttal Musimbe Dávid Dennis látogatott Tiszakécskére, hogy humorával szórakoztassa a művelődési központ színháztermének közönségét. Tovább »

Mester és tanítványai címmel nyílt kiállítás

2023 október 19.

A Magyar Festészet Napja alkalmából tartottak kiállítás megnyitót október 18-án az Arany János Művelődési Központban. Tovább »

Fergeteges színházi előadáson kapcsolódhatott ki a közönség

2023 október 03.

Az Arany János Művelődési Központban neves színművészek előadásában mutatták be Marc Camoletti Boeing Boeing: Leszállás Párizsban c. előadását szeptember 29-én.Tovább »

Janklovics Péter előadása után szólt a taps

2023 június 02.

Thália lotyója – Ha én egyszer fényt kapok címmel tartotta meg önálló estjét Janklovics Péter május 31-én az Arany János Művelődési Központban. Tovább »

Gyereknapi Kicsi Gesztenye Klub koncert

2023 május 30.

Gyereknapi Kicsi Gesztenye Klub koncertet tartottak a művelődési központban május 27-én délután. A rendezvényre teljesen megtelt a színházterem, a sok-sok mosolygós kisgyermek pedig együtt énekelte... Tovább »

Keserédes komédia a színházteremben

2023 május 30.

Oszvald Marika és Fodor Zsóka színművésznők játéka az Összezárva c. komédiában május 26-án, az Arany János Művelődési Központ színháztermében okozott nagy örömet látogatóinknak. Tovább »